• AGENDA
  • - Qui Som
  • - Punt de Trobada
  • Xocolata i Contes (icon menu)

Neix Casals en Xarxa

Aquest és conceptuat com un paraigua on els casals d'Amèrica, en primera instància, però també els casals de l'món, puguin col·laborar, interactuar, promoure i exposar la cultura catalana, la seva llengua, les seves tradicions, el quefer cultural, social, lingüístic i entrevistes de el desenvolupament de la comunitat catalana a l'exterior.

El projecte neix amb els tres casals d'Equador, però ja és de tots els casals, centres i institucions catalanes a l'exterior. Es desenvolupen programes entre qualsevol casal en cooperació amb qualsevol casal i per a tots els casals.

Encara que pren força al març 2020, amb el confinament, és un espai on es desenvolupen activitats virtuals, presencials i híbrides. Així, amb un mòbil, una tauleta o un portàtil, amb una càmera de mà o equip qualsevol, els casals poden compartir tant un esdeveniment virtual via zoom, skype, jitsi o qualsevol plataforma tant un esdeveniment telemàtic, com un esdeveniment presencial que es publica i comparteixi, ja sigui pels mateixes plataformes o per mitjà de les xarxes socials com facebook, instagram, youtube o twitter.